Home

The TALENT at our QORE

Meet our team

Meet Myriam Parmentier

Myriam Parmentier helpt mensen hun potentieel en positieve impact te maximaliseren. Door de juiste loopbaanmatch te faciliteren, hun zelfleiderschap vaardigheden te verkennen en hun QORE-talenten te implementeren. Ze heeft een trackrecord van +15 jaar in HR, met uitgebreide ervaring op het gebied van direct search en selectie, talent management en in company HR. Ze is ook een gecertificeerde coach, enneagram practitioner en competentie assessor.

“We plaatsen mensen in hun kracht en laten bedrijven schitteren.”

Meet Pieter Bracke

Pieter Bracke heeft een sterke wil om klanten te helpen in de zoektocht naar talent. Zijn ambitie is om de behoeften en uitdagingen van de klant te begrijpen en aan te voelen om zo de juiste match met het profiel te faciliteren. Zijn professionele QORE ligt in marketing, communicatie en client relations. Pieter steunt op +15jaar ervaring en heeft gewerkt voor een breed scala aan klanten in verschillende sectoren.

“Voor onze klanten zijn we ambassadeur in hun zoektocht naar talent.”

We GROW TEAMS

QORE maximaliseert het menselijke potentieel binnen uw bedrijf. Gedreven door uw bedrijfscultuur en doelstellingen versterken wij uw interne talent pool en helpen wij mensen groeien in hun rol. Duurzame HR focust op het optimaal inzetten van uw belangrijkste assets, want uw mensen zijn uw grootste kracht. Helping you grow your company DNA.